Hozzávalók:
  • 1 kg eper / szezonon kívül fagyasztott
  • 0,2- 0,5 dl kókusztejszín
  • 1 evőkanál tápióka keményítő
  • késhegynyi fahéj
  • pár csepp citrom
  • opcionálisan 1 evőkanál méz vagy kevés stevia
Elkészítés:
  • A megmosott epret tisztított vizben felforraljuk, pár percig főzzük, majd félrehúzzuk a tűzhelyről. 
  • A kókusztejszín egy részét csomómentesen elkeverjük a tápióka keményítővel, hozzáktesszük a citromot, fahéjat, és ezt az egészet belekeverjük a levesbe.
  • Botmixerrel pürésítjük, majd hozzátesszük a maradék kókusztejszínt ízlés szerinti mennyiségben.
  • Összeforraljuk, lehűtjük, majd jól behűtve tálaljuk.

Jó étvágyat kívánunk hozzá! 🙂